Publicat 11/8/2019 15:27:20 +02:00CET

El detingut per conduir contradirecció a l'AP-7, en custòdia hospitalària

Un detingut per conduir contradirección en l'AP-7 sentit Barcelona a l'altura de Cambrils (Tarragona).
MOSSOS D'ESQUADRA

TARRAGONA, 11 ago. (EUROPA PRESS) -

El detingut el dissabte per conduir contra direcció a l'AP-7 a l'altura de Cambrils (Tarragona) es troba detingut en custòdia hospitalària a l'Hospital Sant Joan de Reus (Tarragona) aquest diumenge i encara no se li ha pogut practicar el test de drogues, han informat els Mossos d'Esquadra a Europa Press aquest diumenge.

Al moment de la detenció, els agents no van poder realitzar el test "per l'estat d'alteració" en el qual es trobava l'home, que va conduir durant 36 quilòmetres i per sobre de la velocitat permesa per l'AP-7 en sentit Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra van desplegar una barrera policial per interceptar el vehicle i evitar que hagués ferits, segons va informar el dissabte la policia autonòmica en un tuit recollit per Europa Press.

Després que els agents el detinguessin, l'home va començar a cridar els agents en italià visiblement alterat, segons fonts policials.

Els investigadors han pogut esbrinar que el detingut conduïa un cotxe prestat, no robat, que el seu titular és italià, i estan a l'espera d'obtenir l'autorització judicial per poder sotmetre el detingut a la prova de drogues.