Publicat 5/9/2020 14:53:37 +02:00CET

Detingut per atracar amb màscara i pistola falsa una botiga de Martorell (Barcelona)

Un detingut per atracar amb màscara i pistola falsa una botiga de Martorell (Barcelona)
MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 5 set. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 31 d'agost al presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació a una botiga de Martorell (Barcelona) amb una màscara tipus 'Anonymous' i una pistola falsa, informa la policia aquest dissabte en un comunicat.

Va passar el matí del 22 d'agost, quan l'home, un marroquí de 31 anys veí de Martorell, va entrar en un establiment amb la cara coberta i amb una suposada arma de foc davant del cinturó.

El lladre es va dirigir a una de les dependentes, que es va refugiar en un altre punt de la botiga amb dues companyes més per trucar els serveis d'emergència, però quan van arribar l'home ja se n'havia anat.

En les imatges del sistema de seguretat del comerç es va poder observar una peculiar forma de caminar de l'autor del robatori i la limitada mobilitat d'un dels seus braços: pocs dies després, uns agents van veure un home d'aquestes característiques per un carrer de Martorell.

Després d'investigar, van localitzar una botiga en el municipi que havia venut la màscara del robatori, mentre que les imatges de la càmera de seguretat del comerç van mostrar el lladre comprant la careta i una pistola de joguina.

Amb aquestes proves, els agents van detenir l'home i van demanar al jutge d'instrucció una ordre per permetre l'entrada i el registre al domicili del lladre: hi van trobar la jaqueta i la motxilla del robatori.

El detingut, amb cinc antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

Contador