Publicat 22/8/2019 11:14:45 +02:00CET

Detingut a l'Hospitalet de Llobregat un membre d'un grup de lladres

Esposes dels Mossos d'Esquadra
MOSSOS D'ESQUADRA

L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA), 22 ago. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) el membre d'un grup criminal de lladres de domicilis que hauria protagonitzat onze robatoris en habitatges de Catalunya, ha informat el cos policial en un comunicat.

Els lladres buscaven cases buides en zones aïllades per entrar-hi després de forçar les portes amb palanques o tornavisos i, una vegada a l'interior, s'enduien diners, joies i objectes de valor.

El grup també robava els vehicles amb els quals es desplaçaven als habitatges on cometien els furts i després els abandonaven en una zona de Barcelona que tenien controlada.

Uns agents dels Mossos van investigar els fets i van aconseguir detenir el 9 d'agost per primera vegada un dels membres, un home de 33 anys, i continuen buscant la resta d'integrants del grup.

Vuit dels robatoris en els quals va participar es van cometre a la comarca del Ripollès (Girona), dos més al Maresme i un altre a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), entre el juny del 2018 i el maig del 2019.