Detingut a l'Aeroport de Barcelona amb 6.000 euros, 17 rellotges i un passaport fals

Publicat 14/1/2020 12:25:47CET
La Policia Nacional deté un passatger a l'Aeroport del Prat que es va donar a la fuga després d'identificar-se amb un passaport fals
POLICÍA NACIONAL

BARCELONA, 14 gen. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha detingut un viatger a l'Aeroport de Barcelona que provava d'agafar un vol amb destinació Mèxic amb un passaport fals, portava 6.000 euros en efectiu i 17 rellotges de luxe i va lesionar dos agents després d'una persecució.

El cos policial ha explicat en un comunicat aquest dimarts que se li atribueix un presumpte delicte de falsedat documental i un altre d'atemptat a agents de l'autoritat per lesions lleus.

L'home portava a l'equipatge de mà més de 6.000 euros en efectiu i una dotzena de rellotges de luxe que la Policia creu que poden estar relacionats amb delictes contra el patrimoni, perquè a Madrid s'havia denunciat el robatori d'un d'ells, i els han intervingut cautelarment per esclarir-ne la procedència.

Entre l'equipatge facturat, la policia va trobar cinc rellotges de luxe més, ulleres de sol, bosses i moneders de pell que també van intervenir.

Va ser identificat en un control de documentació als filtres de sortides internacionals del Prat i, en veure's descobert, va fugir corrent i va desencadenar una persecució a peu a la zona d'arribades internacionals.

Un cop la policia el va atrapar, l'home va oferir una "gran resistència" a ser detingut, cosa que va causar lesions lleus a dos agents.

Contador