Detingut un jove de 15 anys per conduir un cotxe robat i xocar contra un altre vehicle

Publicat 13/8/2019 14:22:32CET
Uniforme de policia local
ARCHIVO

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

La Policia Local va detenir la tarda d'aquest dilluns un jove de 15 anys per conduir un cotxe robat i xocar contra un altre vehicle que hi havia estacionat a Manresa (Barcelona), ha informat el cos en un comunicat aquest dimarts.

Els fets van tenir lloc a les 17.30 hores a la zona de la Font dels Capellans a Manresa, quan un mosso fora de servei va avisar de la presència d'un cotxe, amb les rodes rebentades, i que anava fent virolles fins que va xocar contra un altre vehicle estacionat.

En el moment del cop, dos joves van baixar del cotxe i van provar de fugir, un d'ells va ser atrapat pel policia, mentre que l'altre es va donar a la fuga, però uns minuts més tard va ser detingut al CAP Sagrada Família on el jove havia acudit per guarir-se les ferides.

Durant les comprovacions dels vehicles accidentats, la policia va comprovar que el cotxe que havia provocat la incidència havia estat robat feia poc temps en un lloc proper als fets.

La Policia Local va detenir el jove que conduïa el cotxe robat i el van portar a la disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que l'altre menor que l'acompanyava va ser inclòs en diligències i va ser entregat als seus pares.