Publicat 22/8/2019 17:25:11 +02:00CET

Detingut un conductor a la Jonquera (Girona) per portar un fusell irregular

Fusell de guerra marca Mauser al costat del seu forrellat, trobat per la Guàrdia Civil en un conche a La Jonquera (Girona).
GUARDIA CIVIL

GIRONA, 22 ago. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil va detenir aquest dimecres un conductor per presumpta tinença il·lícita d'armes en detectar en un control a la Jonquera (Girona) que portava al cotxe un fusell de guerra marca Mauser juntament amb el pany, ha informat l'Institut Armat aquest dijous en un comunicat.

Una patrulla va parar l'home quan va passar amb el seu vehicle el dimecres cap a les 7.30 hores per un control fiscal a l'N-II en direcció a França i els agents van trobar al maleter una funda que contenia el fusell, però el conductor no tenia la documentació que li permetés tenir l'arma, que tampoc no constava en cap registre de la Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil.

Els agents van comprovar que el fusell --construït a la fàbrica d'armes de la Corunya-- estava en perfecte estat, van arrestar l'home --de 67 anys-- i van instruir diligències lliurades al jutjat de guàrdia de Figueres (Girona).