Detingut el conductor del camió de la Jonquera (Girona) per intent d'atropellament

Publicat 12/11/2019 16:47:57CET
Els Mossos detenen un camioner després d'accelerar amb el seu vehicle davant de manifestants que tallen la N-II, a La Jonquera /Girona /Catalunya (Espanya), 12 de novembre del 2019.
David Zorrakino - Europa Press

LA JONQUERA (GIRONA), 12 nov. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han detingut per intent d'atropellament el conductor del camió de 36 anys que a la Jonquera (Girona) ha accelerat davant dels manifestants de Tsunami Democràtic que protesten per la sentència de el 1-O.

En un comunicat, la policia catalana ha explicat que en el moment dels fets hi havia diverses persones concentrades que s'han acostat al camió que estava en marxa i que els agents han provat de reconduir cap a una zona de seguretat per detenir el conductor.

"S'ha produït una situació de perill tant per les persones que s'abraonaven damunt del camió amb la intenció d'obrir les portes del darrere i laterals com pels que hi havia al voltant del vehicle", han destacat.

Segons els Mossos, el perill era que la gent concentrada rebés l'impacte de les portes o bé que fossin atropellats.

Per això, la intervenció policial ha tingut com a objectiu garantir la seguretat de les persones concentrades i assegurar la detenció del conductor, que s'ha efectuat instants després d'aconseguir l'aturada del vehicle.