Publicat 18/3/2020 13:07:50 +01:00CET

Un detingut a Blanes (Girona) per infringir les restriccions a la mobilitat pel coronavirus

Una patrulla de la Policia Local de Blanes (Girona), amb els agents protegits amb mascarillas durant la pandèmia de coronavirus.
AYUNTAMIENTO DE BLANES

GIRONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

La Policia Local de Blanes (Girona) ha detingut un home per un presumpte delicte de resistència i agressió a agents de l'autoritat després d'aturar-lo al carrer per infringir les restriccions a la mobilitat establertes pel decret d'estat d'alarma.

En un comunicat aquest dimecres, l'Ajuntament ha explicat que el cos municipal ha aixecat 16 actes des del dilluns per les mateixes restriccions: set el mateix dilluns i nou més fins a la matinada d'aquest dimecres.

A la localitat no s'ha expedientat a establiments comercials en els últims dies, encara que la policia sí que ha informat alguns que no tenien permès obrir, per la qual cosa els amos han tancat per si mateixos.

Durant el cap de setmana, la Policia Local va alertar una cinquantena de locals que havien de tancar en no ser la llista d'activitats comercials permeses.

El cos també ha habilitat una megafonia en els cotxes patrulla per emetre un missatge que avisa els veïns que han de romandre a casa davant "una emergència sanitària greu que requereix la col·laboració de tots".