Publicat 14/6/2019 16:51:56 +02:00CET

Detingut a Barcelona un narcotraficant que transportava droga en patinet

Successos.- Detingut a Barcelona un narcotraficant que transportava droga en patinet
MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 14 juny (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un home de 26 anys que presumptament feia servir un patinet elèctric per desplaçar-se per Barcelona i transportar droga, ha informat la policia catalana aquest divendres en un comunicat.

Els agents de la Unitat d'Investigació de l'Eixample el van detenir juntament amb una altra dona en desmantellar un punt de venda de drogues en un domicili del carrer d'Aribau, des d'on presumptament distribuïen la substància a petita escala a consumidors particulars.

La parella vivia amb els seus fills menors d'edat, que en el moment dels fets estaven al pis, i es van quedar amb una amiga de la família que s'ha fet càrrec d'ells.

Els investigadors van fer vigilàncies i seguiments, van decomissar cocaïna i èxtasi a persones que sortien del domicili, i van observar que el principal sospitós feia molts desplaçaments en patinet elèctric per transportar la droga, i evitava portar grans quantitats per no ser detingut.

En l'operatiu al domicili, van intervenir tres patinets, 10.000 euros i droga: diverses dosis de cocaïna, anfetamina, gairebé 400 pastilles d'èxtasis i un centenar de pastilles d'estimulació sexual, substàncies que en conjunt tenien un valor al mercat il·lícit de 55.000 euros.