Publicat 14/8/2020 12:17:47 +02:00CET

Detingut a Badalona (Barcelona) un home fugit de Polònia des del 2004 per narcotràfic

   Se li atribueixen 13 delictes amb una organització que també segrestava persones

   BARCELONA, 14 ago. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut a Badalona (Barcelona) un home fugit de la justícia polonesa des del 2004 i a qui s'atribueixen 13 delictes, amb penes que sumen 128 anys de presó, per presumptament pertànyer a una organització dedicada al narcotràfic i al segrest de persones.

   El cos policial ha explicat en un comunicat aquest divendres que el sospitós portava més de 12 anys fugit de la justícia, i van iniciar la investigació al juliol en saber que l'home era a Espanya.

   La informació indicava que era "un objectiu d'elevada importància, tant pel volum i l'entitat dels delictes", i van trobar el seu domicili a Badalona.

   Quan el van detenir, l'home circulava amb un permís de conduir fals, que havia obtingut de forma fraudulenta a nom d'una altra persona.

   La policia ha constatat altres mètodes que usava per evitar que el trobessin: per exemple, trucava per telèfon només cada dos dies, i sempre a la mateixa hora.

   L'ordre de detenció es refereix a fets del 2004, quan l'home suposadament pertanyia a una organització que també robava vehicles a diverses ciutats poloneses.