Detingudes 18 persones en una operació antidroga en un local nocturn de Barcelona

Publicat 30/11/2019 11:46:50CET
Operació antidroga dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional la matinada del 30 de novembre del 2019 al districte de Ciutat Vella de Barcelona.
MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 30 nov. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han detingut 18 persones la matinada d'aquest dissabte en una operació antidroga en un local d'oci nocturn del districte de Ciutat Vella de Barcelona, en què s'han identificat 170 persones, ha informat la policia autonòmica en un comunicat.

D'entre els 18 detinguts, un ha estat arrestat perquè tenia una ordre de cerca, i 17 en aplicació de la llei d'estrangeria, dels quals s'ha fet càrrec la Policia Nacional.

A més a més, la policia ha cursat sis denúncies per tinença de drogues, com ara èxtasi, cocaïna, marihuana i haixix, i una denúncia per tinença d'arma blanca en un lloc de reunió.

L'objectiu de l'operatiu, que ha començat a les 01.00 hores, era la detecció de tràfic de substàncies i la prevenció de robatoris amb violència i intimidació en la via pública que els cossos policials havien detectat prop del local.

Els Mossos han informat que dispositius d'aquest tipus es continuaran fent per garantir la seguretat ciutadana, l'ordre públic i el civisme en les zones d'oci nocturn de Ciutat Vella.