Publicat 26/8/2019 14:11:14 +02:00CET

Detenen dues persones amb passaports falsificats a l'Aeroport de Girona

Terminal del Aeropuerto de Girona
EUROPA PRESS - Archivo

GIRONA, 26 ago. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional va detenir el passat 12 d'agost a l'Aeroport de Girona-Costa Brava (Girona) una dona amb els seus dos fills i un home que provaven de viatjar a Londres amb passaports falsificats, ha informat el cos policial aquest dilluns en un comunicat.

Segons fonts policials consultades per Europa Press, els dos adults i els dos menors que s'havien fet passar per una família, havien sostret la identitat de residents del Regne Unit per poder entrar al país sense la documentació adequada.

Les quatre persones van ser detingudes en el control de sortida abans d'embarcar en un vol amb destinació Luton-Londres quan, després d'identificar-se en el control fronterer amb els passaports ara intervinguts, els investigadors de l'aeroport van constatar que als quatre documents els constava una requisitòria perquè figuraven denunciats com a sostrets pel país de destinació.

Després de descobrir l'engany, els acusats van aportar la seva identitat veritable, i els agents van poder corroborar que no hi havia cap vincle familiar entre els dos adults, mentre que els menors eren fills de la dona.

Els detinguts han estat acusats de falsedat documental i actualment es troben en llibertat amb càrrecs.