Publicat 13/5/2019 17:14:57 +02:00CET

Detenen dos adolescents a Buenos Aires per violar un menor de 13 anys i contagiar-li el VIH i sífilis

La Justicia española acuerda la extradición de Carlos Matto, reclamado en Colombia por alterar una causa judicial
COLPRENSA

BUENOS AIRES, 13 May.

Dos adolescents de 14 i 17 anys han estat detinguts acusats de violar un menor de 13 anys al barri Rio Luján, Buenos Aires. La víctima ha estat, a més, contagiada de sífilis i el VIH.

L'atac sexual es va produir fa uns 15 dies en un descampat del barri on viuen els agressors i el menor. Al principi, el noi no va explicar res a la seva família, però pocs dies més tard va començar a sentir un fort dolor a la zona anal, per la qual cosa la seva mare el va dur en un hospital.

Segons recull 'Diario Popular', al centre mèdic li van diagnosticar que tenia un furóncol i li van manar antibiòtics. Però dies més tard continuava la molèstia. Després de nombroses anàlisis van revelar que les butllofes eren resultat d'un infecció amb sífilis, per la qual cosa es va constatar que es tractava d'un abús sexual. Una altra anàlisi clínica també va confirmar que el noi estava contagiat de VIH (Virus de la immunodeficiència humana).

La víctima, amb ajuda d'una psicòloga va poder explicar el que havia ocorregut i va confessar que no ho havia comentat abans perquè els agressors l'havien amenaçat d'atacar els seus germans.

La família va interposar una denúncia i va dir els noms i l'adreça dels agressors, que van ser detinguts.