Destrossen la tomba d'Ian Curtis

Publicat 6/8/2019 16:00:33CET
Tumba de Ian Curtis
IAN SEIVWRIGHT

MADRID, 6 ago. (EDIZIONES) -

La tomba del qui va ser líder de Joy Division, Ian Curtis, al cementiri victorià de Macclesfield (Cheshire, Anglaterra) ha estat destrossada després que hagin robat la part superior de la làpida commemorativa.

Així ho mostren unes imatges d'Ian Seivwright publicades a Joy Division Central, on es remarca que també es van fer intents per eliminar la inscripció amb el títol d'una de les cançons de Curtis, Love Will Tear Us Apart.

Joy Division Central recorda, així mateix, que l'actual pedra frontal amb la inscripció que s'ha provat de robar és a la tomba des del 2008, quan l'original sí que va ser robada en un acte similar de vandalisme.

Un portaveu del cementiri de Macclesfield va admetre que no se n'havien adonat fins que Seivwright els va avisar, per la qual cosa no se sap amb exactitud quan ha tingut lloc el robatori.

"Creiem que va ser durant el cap de setmana. Es tracta d'una pedra amb un forat per a un homenatge floral, és purament estètica i no té inscripció", expliquen treballadors a Cheshire Live.

Ian Curtis va morir el 1980 als 23 anys després lluitar contra l'epilèpsia i la depressió. La mort a una edat tan primerenca el va convertir en una icona de la música del segle XX.