Publicat 23/7/2019 15:20:00CET

Denunciada una dona a Lleida per deixar el seu gos 45 minuts al cotxe a 35 graus

LLEIDA, 23 jul. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat la propietària d'un gos per deixar-lo tres quarts d'hora tancat al cotxe a primera hora de la tarda d'aquest diumenge, quan la temperatura ambiental era superior als 35 graus.

Els agents la van denunciar per mantenir l'animal de companyia en un vehicle estacionat quan la temperatura era tan alta, ha informat en un comunicat la Guàrdia Urbana.

La policia local va rebre una trucada a les 15.55 d'una dona que va explicar que havia vist un gos a l'interior d'un vehicle estacionat i havia comprovat que ja feia uns 45 minuts i l'animal estava alterat a causa de les altes temperatures.

Els agents van comprovar que a l'interior d'un turisme estacionat hi havia un gos i, encara que era a l'ombra i amb les finestres una mica obertes, la temperatura al carrer era superior als 35 graus i van provar de localitzar la propietària.

La dona es va presentar al lloc on havia aparcat el cotxe a les 16.50 hores, i va ser llavors quan els agents de la Guàrdia Urbana van presentar la denúncia.