Daniel Arasa se submergeix en una vida d'"amor imperfecte" en un llibre

Publicat 12/8/2019 15:35:02CET
Daniel Arasa, Periodista I Pte.Del Grup D?Entitats Catalans De la Família (GEC)
GEC - Archivo

BARCELONA, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

El periodista i escriptor Daniel Arasa se submergeix en una vida d'"amor imperfecte" en el llibre 'A las nueve en la luna' (Flah Editors), que recull confidències matrimonials que, sense pretendre-ho, es converteixen en un llibre d'autoajuda per a la parella, ha informat l'editorial en un comunicat.

Amb el subtítol 'Un paseo a través de una vida de amor imperfecto', el llibre mostra una "apassionada història d'amor de parella, un amè manual d'experiències i consells per a l'educació dels fills".

Amb motiu de les seves Noces d'Or, Arasa escriu per a la seva dona, Mercè, els records d'episodis i criteris que han compartit al llarg dels 50 anys de matrimoni, als quals se sumen dos anys i mig de festeig.

Quan ja havia redactat bona part del text per a la seva dona, el periodista i escriptor va pensar que podia interessar també a més persones i es va animar a convertir-lo en un llibre.

'ALMAS GEMELAS...¡NI DE LEJOS!'

Entre els capítols del llibre, un d'ells es refereix a la història d'amor de dues persones tan diferents entre si "com l'aigua i l'oli", diu Arasa, que el titula 'Almas gemelas...¡Ni de lejos!'.

"A qui llegeixi el llibre li quedarà clar que l'enamorament pot ser passatger, però si es treballa bé, es conrea cada dia, dona pas a un amor encara més fort", diu Arasa.

En el text no falta l'humor, i en una de les frases l'escriptor parafraseja una frase recollida pel director de cinema Billy Wilder en la pel·lícula 'Primera plana' quan adverteix: "Casi's amb un enterrador, un pistoler o un jugador trampós, però mai es casi amb un periodista".