Publicat 6/5/2019 18:01:51 +02:00CET

El D'A Film Festival tanca amb 20.000 espectadors

El D'A Film Festival tanca amb 20.000 espectadors
FESTIVAL D'A

BARCELONA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

L'IX D'A Film Festival Barcelona ha tancat aquest diumenge amb el pas d'uns 20.000 espectadors, ha informat l'organització en un comunicat aquest dilluns.

El premi Talents ha recaigut en la pel·lícula 'Familia sumergida', de la directora argentina María Alché, que també ha rebut el Premi de la Crítica, mentre que la pel·lícula xinesa 'An Elephant Sitting Still' ha guanyat el Premi del Públic.

El festival s'ha desenvolupat a les quatre sales dels cinemes Aribau, el Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la sala Zumzeig i la Filmoteca de Catalunya.

El D'A Film Festival Barcelona celebrarà el 2020 la seva desena edició, que es durà a terme del 30 d'abril al 10 de maig, i una de les novetats de la propera edició serà l'unió de forces del D'A Film Festival i la Fundació Catalunya La Pedrera.

Aquesta aliança fomentarà el talent jove amb la creació de la Pedrera-D'A Film Lab, un nou projecte destinat a impulsar el talent cinematogràfic amb la selecció de sis projectes en fase de postproducció que rebran l'assessorament d'un grup de professionals i que optaran a un premi de 10.000 euros que serviran per enfortir la fase final de producció de la pel·lícula i la seva explotació final.