Publicat 15/04/2016 11:48CET

El curs escolar començarà el 12 de setembre a Primària i a Secundària a Catalunya

La consellera de Enseñanza de la Generalitat Meritxell Ruiz
EUROPA PRESS

BARCELONA, 15 abr. (EUROPA PRESS) -

Les classes del curs 2016-2017 al segon cicle d'Infantil, de Primària, de Secundària obligatòria, de Batxillerat, de cicles formatius de grau mitjà de formació professional inicial i d'arts plàstiques i de disseny començaran el 12 de setembre.

Segons una ordre de la Conselleria d'Ensenyament publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (Dogc), les de Secundària obligatòria, les de Batxillerat i les de cicles formatius el curs vinent es podran endarrerir fins al 14 de setembre, que hauran de compensar amb dies de lliure disposició o amb el retard de l'últim dia de classes el desembre o el juny.

Als ensenyaments dels cicles de grau superior d'FP inicial i d'arts plàstiques i de disseny, el curs de formació específic per a l'accés a aquests cicles, els ensenyaments de règim especial i la formació d'adults, les classes no s'iniciaran més tard del 19 de setembre, i les de les escoles oficials d'idiomes, no més tard del 28 de setembre.

L'ordre també estipula que les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 8 de gener, les de Setmana Santa del 8 al 17 d'abril i el 21 de juny s'acabaran les classes a tots els centres, excepte les del règim especial que ho faran d'acord amb la seva programació acadèmica.

El professorat dels centres educatius públics i privats no universitaris hauran de reprendre al centre les activitats d'organització del curs l'1 de setembre.

EXÀMENS DE RECUPERACIÓ

Els exàmens de recuperació de l'ESO, del primer curs de Batxillerat i, quan calgui, dels cursos de formació específics d'accés als cicles formatius es realitzaran entre l'1 i el 5 de setembre del 2017.

Els centres disposaran de tres dies festius de lliure disposició que podran fer repartits en els diferents trimestres i que no poden coincidir amb l'inici i l'acabament de les classes ni amb els immediatament anteriors o posteriors als períodes de vacances escolars.

Els centres educatius amb servei de transport escolar han de comunicar als serveis territorials la proposta d'horari escolar per al curs no més tard del 19 de juny.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés