Publicat 1/7/2019 15:59:19 +02:00CET

La cúpula audiovisual immersiva del Festival Sónar estrenarà set peces

La cúpula d'audiovisual immersiu del Festival Sónar estrenarà set peces
FESTIVAL SÓNAR

BARCELONA, 1 jul. (EUROPA PRESS) -

El Festival Sónar de Barcelona i Mediapro han anunciat aquest dilluns que la cúpula immersiva dedicada a l'audiovisual, de 19 metres de diàmetre, comptarà aquest any amb una programació exclusiva comisariada per l'organització de l'esdeveniment musical i composada per set peces audiovisuals.

Destaquen tres estrenes mundials: la primera és la de 'Nebulae', de l'artista francès Joanie Lemercier en un viatge al voltant del cosmos.

Una altra estrena mundial serà l'abstracta 'Factors', dels tecnòlegs japonesos Daito Manabe i Satoshi Horii, així com 'Perception', de María S. Leiva i Miguel Arrieta que versa sobre realitat, irrealitat i la percepció de totes dues.

La cúpula immersiva també comptarà amb la projecció de 'Chain Opera', últim treball de Holly Herndon i Mat Dryhurst i que uneix Intel·ligència Artificial i veu, i d'una peça de l'artista digital que explora la diversitat de les formes de vida terrestres Vincent Houzé.

També tindrà una peça del compositor alemany Robot Koch i l'artista visual Mickael Le Goff en un viatge a través de l'espai-temps, i cada dia es podrà gaudir del xou en directe en format fulldome de la visualista Alba G. Corral i el músic Alex Augier.