Publicat 31/7/2019 13:53:46 +02:00CET

Cristina Font i Minaia Llorca, nomenades redactores en cap d'Europa Press de Catalunya

Els periodistes Cristina Font, Minaia Llorca i Rubèn González en la redacció d'Europa Press Catalunya
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

Rubén González, nou cap de Política

BARCELONA, 31 jul. (EUROPA PRESS) -

Les periodistes Minaia Llorca i Cristina Font han estat nomenades aquest dimecres redactores en cap d'Europa Press de Catalunya, i el periodista Rubén González serà el nou cap de Política a partir de l'1 de setembre.

Minaia Llorca dirigirà les àrees de Política, Local, Successos i Tribunals; Cristina Font, les d'Economia, Societat i Cultura.

Cristina Font (Lleida, 1982) és llicenciada en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), màster en Gestió del Patrimoni i Museologia per la Universitat de Barcelona (UB) i té 14 anys d'experiència en l'agència; els últims 12, com a cap de Societat i Cultura.

Minaia Llorca (Palma, 1982) és llicenciada en Periodisme i Ciències de la Informació per la UAB i màster en Estudis Internacionals de la UAB en col·laboració amb el Cidob, i ha estat la responsable de Tribunals i Successos de l'agència, en la qual treballa des del 2006.

Rubén González (Barcelona, 1980) és llicenciat en Filosofia per la UAB i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha treballat set anys a Europa Press en les seccions de Tribunals, Local i Política i, entre d'altres mitjans, té experiència com a redactor dels serveis informatius de TVE.

Jordi Fernández Moreno és delegat d'Europa Press de Catalunya des del 30 de maig, en substitució d'Anna Cristeto, nova directora d''El Periódico de Catalunya' i amb la qual havia estat redactor en cap.