Publicat 30/1/2020 18:01:42 +01:00CET

Un creuer procedent d'Espanya, bloquejat a Itàlia per un possible cas de coronavirus

El creuer Costa Smeralda, del grup Costa Cruceros
COSTA CRUCEROS - Archivo

El vaixell ha passat per Marsella, Barcelona i Palma abans d'arribar a Civitavecchia

MADRID, 30 gen. (EUROPA PRESS) -

Un creuer procedent d'Espanya amb milers de persones a bord ha estat bloquejat al port de Civitavecchia, prop de Roma, a causa d'un possible cas de coronavirus.

Segons l'agència de notícies italiana ANSA, hi ha prop de 7.000 persones, entre tripulació i passatgers, a bord del creuer Costa Esmeralda del grup Costa Cruceros.

"Hi ha un cas sospitós, una dona de Maçao. Les autoritats de salut pública estan verificant la situació", ha assegurat un portaveu de Costa Cruceros a la Dpa.

El Costa Esmeralda va sortir de Savona, al nord d'Itàlia, i ha passat per Marsella, Barcelona i Palma abans d'arribar a Civitavecchia.

Segons l'ANSA, els resultats de les proves de la pacient sospitosa s'haurien de conèixer aquesta tarda. La dona, de 54 anys, es troba aïllada amb el seu marit, que no sembla tenir cap símptoma.

En un comunicat, Costa Cruceros ha remarcat que la seva prioritat és "garantir la salut i la seguretat dels passatgers i la tripulació" i que "compliria estrictament" amb les regulacions de les autoritats sanitàries.