Publicat 10/8/2020 14:10:30 +02:00CET

'Cosmética del enemigo' de Kike Maíllo competirà a la Secció Oficial de Sitges

El director del Festival de cinema de Sitges, Àngel Sala, presenta la imatge i primers títols de la 53 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, a Barcelona, Catalunya (Espanya), a 14 de juliol de 2020 (arxiu).
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 10 ago. (EUROPA PRESS) -

El thriller 'Cosmética del enemigo', del català Kike Maíllo, competirà a la Secció Oficial del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebra a Sitges (Barcelona).

Segons ha informat l'organització en un comunicat aquest dilluns, la pel·lícula, que formarà part de la Secció Oficial a Competició, adapta la novel·la 'Cosmétique de l'ennemi', de l'autora belga Amélie Nothomb, que ha estat traduïda a 24 idiomes i ha venut més de 700.000 còpies a tot el món.

Es tracta del tercer llargmetratge de Kike Maíllo, que va inaugurar Sitges 2011 amb 'Eva' i va guanyar el Goya a la millor direcció novella; 'Cosmética del enemigo' és la seva primera producció internacional, per la qual ha confiat en un equip tècnic integrat, en la seva majoria, per professionals formats a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (Escac).

El film està centrat en la història de Jeremiasz Angust, un arquitecte d'èxit que perd el seu vol a causa d'una misteriosa jove que l'aborda de sobte; els dos personatges iniciaran una conversa que anirà enrarint-se fins a convertir-se en una cosa sinistre i criminal.

El film és una coproducció entre Espanya, França i Alemanya i compta amb un repartiment internacional format per Tomasz Kot ('Cold War'), Athena Strates ('The Good Embolicar'), Marta Nieto ('Madre') i Dominique Pinon ('Delicatessen').