Publicat 18/6/2020 13:17:19 +02:00CET

Coronavirus.- La Xarxa Vives donarà un concert d'agraïment a la comunitat universitària

El concert està organitzat per la Xarxa Vives formada, entre altres centres, per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, l'Universitat de València, l'Universitat de Vic o l'Universitat Jaume I de Castelló.
XARXA VIVES

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

Les universitats de la Xarxa Vives celebraran un concert en línia per agrair a tota la comunitat universitària l'esforç realitzat durant els últims mesos arran de la crisi sanitària del coronavirus, ha informat l'organització en un comunicat aquest dijous.

El concert "Música de poetes", que es retransmetrà per Instagram Live, tindrà lloc el proper 23 de juny des de les 11.30 hores, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, i comptarà amb la participació de cantautors catalans, valencians, balears i andorrans que interpretaran les seves versions preferides de la poesia en català musicada.

Entre els artistes que participaran en el concert destaquen Judit Neddermann, convidada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Enric Verdaguer, per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i Andreu Valor, que inaugurarà l'esdeveniment i està convidat per la Universitat d'Alacant (UA).

Contador