Publicat 20/4/2020 14:42:06 +02:00CET

Coronavirus.- Es resol part del sistema informàtic de recepta electrònica de les farmàcies

Budó assegura que la majoria de farmàcies anoten a mà les dades de la targeta sanitària

BARCELONA, 20 abr. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat aquest dilluns que ja s'ha restablit part del sistema informàtic de recepta electrònica després que s'hagi bloquejat a causa de la demanda de mascaretes en el marc de la pandèmia del coronavirus.

En roda de premsa telemàtica des del Palau de la Generalitat, ha concretat que durant el matí d'aquest dilluns s'han repartit 100.000 mascaretes gràcies a la col·laboració de les farmàcies, però que després ha caigut el sistema informàtic de recepta electrònica.

Davant aquesta situació, s'han posat en contacte amb el Col·legi de Farmacèutics, i els han traslladat que estaven treballant a cercar una solució.

"Mentre, la majoria de farmàcies han dispensat igualment les mascaretes i han anotat a mà les dades de la targeta sanitària", ha assegurat Budó.

La també consellera de Presidència ha insistit que "només vagin a cercar les mascaretes les persones que les necessiten", i ha demanat que ningú trenqui el confinament per anar a cercar-la perquè hi haurà para tots els ciutadans.