Publicat 20/5/2020 14:42:03 +02:00CET

Coronavirus.- El Palau de la Música restaura el seu escenari i es prepara per a la reobertura

El director general del Palau de la Música, Joan Oller, explica la restauració de l'escenari
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 20 maig (EUROPA PRESS) -

El Palau de la Música Catalana de Barcelona ha restaurat el seu escenari i es prepara per a la reobertura, ha explicat aquest dimecres en roda de premsa el director general de l'auditori, Joan Oller.

Oller ha assegurat que el missatge principal que volen transmetre des de la institució és: "Ens estem preparant per obrir", després del tancament a l'inici del confinament pel coronavirus.

Les obres de neteja i restauració de l'escenari realitzades aquestes setmanes estaven previstes per desenvolupar-se al llarg de sis setmanes a l'estiu de 2021, però els canvis de planificació arran del confinament han permès avançar-les: "Tenir el Palau tancat és un cop molt dur, però també és una oportunitat", ha afegit.

REOBERTURA AL JULIOL

De cara a la reobertura del Palau, Oller ha explicat que s'intentarà atreure a un públic local i que espera poder reprendre l'activitat al llarg del mes de juliol.

En concret, la sala espera oferir uns dos concerts per setmana amb un terç de l'aforament, i sempre que les normes de seguretat sanitària ho permetin.

El director general ha realitzat un recorregut per les obres de neteja i restauració del conjunt escultòric de l'escenari de la sala de concerts, obra de Dídac Masana Majó i Pau Gargallo.