Publicat 19/5/2020 14:16:18 +02:00CET

Coronavirus.- Mercadona lliura 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de Lleida

Mercadona ha lliurat una partida de llenties al  Banc d'Aliments de Lleida
MERCADONA

La cadena ha lliurat prop de 397.000 quilos d'aliments a Catalunya des del 27 de març

LLEIDA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

La cadena de supermercats Mercadona ha lliurat aquest dimarts 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, una donació que segons la companyia forma part de les que està duent a terme "donada la situació excepcional ocasionada pel Covid-19".

La companyia ha assegurat en un comunicat que els 8.000 quilos de llegums se sumen a les entregues d'aliments que realitza diàriament als menjadors socials de les comarques lleidatanes que es troben oberts en aquests moments, i amb els quals col·labora habitualment.

En concret, el menjador social de la Fundació Jericó de Lleida i el Llar Sant Josep de la Seu d'Urgell han rebut, fins ara, la donació de més de 19.500 quilos de productes de primera necessitat per a les entitats socials de les comarques de Lleida.

Des del 27 de març i fins a aquest dimarts, Mercadona ha lliurat prop de 397.000 quilos d'aliments, com ara llegums, carn i peix fresc envasat, fruita i verdura, iogurts i postres làctics, pa de motlle, cereals, i sucs i batuts refrigerats, a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques de tota Catalunya, la qual cosa representa 6.700 carros de la compra.

Mercadona ha assenyalat que amb aquestes donacions vol donar resposta a la crida feta pels bancs d'aliments i reforçar les donacions "per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes de les persones més necessitades".

El president del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, Antoni Fo, ha assegurat que "les llegums són essencials en la tasca dels bancs d'aliments d'ajuda a les famílies en situació de vulnerabilitat, pel seu alt valor nutritiu".

Fo ha afegit que l'acció dels bancs d'aliments "no es podria dur a terme sense la col·laboració d'empreses socialment responsables com Mercadona".

La directora de Relacions Externes de Mercadona a Lleida, Beatriz Feced, ha agraït "la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de les comarques de Lleida".

Contador