Publicat 13/8/2020 12:42:41 +02:00CET

Coronavirus.- Les escoles catalanes tindran un CAP de referència i es formarà als directors

El director general de Professionals de la Salut, Marco Ramentol, el conseller d'Educació, Josep Bargalló, i el director general de Centres Públics, Josep González-Cambray, en la roda de premsa d'aquest dijous 13 d'agost del 2020.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

Les escoles catalanes tindran professionals sanitaris i un Centre d'Atenció Primària (CAP) de referència quan es reprenguin les classes al setembre, i la Generalitat donarà una "formació específica" als directors dels centres per gestionar els possibles casos de coronavirus entre professors i alumnes.

Ho ha anunciat aquest dijous el conseller d'Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, en una roda de premsa presencial i telemàtica al costat del director general de Centres Públics, Josep González-Cambray, i el director general de Professionals de la Salut de la Conselleria de Salut, Marco Ramentol.

González-Cambray ha explicat que s'engegarà una aplicació per informar de casos en l'àmbit educatiu i que s'ha elaborat un protocol perquè els centres tinguin clar com procedir i es puguin evitar contagis: "Tenint en compte que haurem de conviure un temps amb el virus, creiem que és molt important actuar precoçment".