Publicat 7/6/2020 10:58:45 +02:00CET

Coronavirus.- L'Auditori registra un milió d'euros en devolucions des de març

BARCELONA, 7 juny (EUROPA PRESS) -

L'Auditori de Barcelona ha registrat un milió d'euros en devolucions des de l'inici de la pandèmia del coronavirus, al març, han informat a Europa Press fonts de l'equipament.

La sala ha hagut de realitzar 210 cancel·lacions de concerts, funcions i actuacions, i ha registrat 65.000 entrades retornades per a aquests espectacles.

Prepara la seva obertura per a setembre amb mesures de seguretat dels seus treballadors i espectadors, com el distanciament entre els músics, una programació alternativa i la possibilitat de tenir l'aforament a un terç --o el que dictin les autoritats--.

Per al seu retorn estudia, per exemple, desplegar una orquestra més reduïda --d'entre 40 i 50 músics, enfront del centenar habitual--, entrades i sortides de públic per accessos diferents, recorreguts predefinits, butaques buides segons l'aforament dictat i evitar descansos, amb programes d'uns 60 o 70 minuts.

Quant als abonaments, renovables des d'aquesta setmana, la sala no cobrarà gens fins que se sàpiga quin és la situació al setembre, i a principis d'aquest mes es posarà en contacte amb els interessats per adaptar els imports a la realitat que es pugui oferir.