Publicat 14/5/2020 13:11:36 +02:00CET

Coronavirus.- La Fundació La Caixa destina 2,2 milions a projectes interculturals i d'acció social

Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials de la Fundació La Caixa
MAXIMO GARCIA DE LA PAZ /FUNDACIÓN LA CAIXA

BARCELONA, 14 maig (EUROPA PRESS) -

La Fundació la Caixa destinarà 2,2 milions d'euros a impulsar iniciatives d'interculturalitat i acció social a través del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials, ha informat aquest dijous en un comunicat.

Davant la crisi provocada pel nou coronavirus, l'entitat ha assenyalat que reforça el seu compromís amb les entitats socials i els col·lectius més vulnerables ampliant el termini de presentació fins a el 1 de juliol i incloent propostes que donin resposta als reptes que planteja la pandèmia.

El programa col·labora amb organitzacions sense ànim de lucre per promoure iniciatives que es dirigeixen especialment les persones en situació de vulnerabilitat social i que tenen com a objectiu la promoció d'igualtat d'oportunitats i la millora de la seva qualitat de vida.

El sotsdirector general de la Fundació La Caixa, Marc Simón, ha afirmat que amb aquesta convocatòria es vol contribuir a la "construcció d'una societat més inclusiva i diversa, impulsant projectes que fomentin la convivència ciutadana intercultural i el desenvolupament social", sobretot en circumstàncies complexes com l'actual amb la crisi del coronavirus.

En 2019, la Fundació La Caixa va destinar 17,3 milions d'euros a 736 projectes socials a través de 660 entitats socials, del que es van beneficiar un total de 268.231 persones.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensors i càmeres

 2. 2

  Lleida demana al Govern que traslladi a Sánchez la seva petició de regularitzar a persones sense papers

 3. 3

  Coronavirus.- Collboni assegura que la reactivació a Barcelona ha estat "millor de l'esperada"

 4. 4

  AMP.- Coronavirus.- El 83% de les residències de Girona no tenen casos confirmats ni sospitosos

 5. 5

  Coronavirus.- Les presons catalanes ja fan controls de temperatura a tots els visitants