Publicat 1/7/2020 17:17:28 +02:00CET

Coronavirus.- La Fundació Barça col·labora amb Unicef en l'emergència sanitària al Brasil

Persones fan fila per fer-se la prova del coronavirus durant un examen massiu a Rio de Janeiro (el Brasil) a 27 de juny de 2020
Fernando Souza/ZUMA Wire/dpa

BARCELONA, 1 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Barça ha donat 120.000 euros que aniran destinats al treball d'Unicef al Brasil, un dels països més afectats per la pandèmia del coronavirus i on les taxes d'abandonament escolar podrien augmentar després del tancament de les escoles, ha informat l'entitat blaugrana en un comunicat aquest dimecres.

Ambdues organitzacions engegaran una campanya nacional de comunicació per fomentar la volta a les aules dels menors, i donaran suport al conjunt de la comunitat escolar --gestors públics, directors i estudiants-- per repensar el funcionament de l'escola després de la pandèmia.

Així mateix, amb l'objectiu d'abordar la salut mental de la infància una vegada reobrin les escoles, es posaran a la disposició de la comunitat educativa eines, materials i suport per poder detectar i ajudar aquells nens, nenes i adolescents que requereixin d'ajuda psicològica.

el més llegit

 1. 1

  Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la parella amb el cotxe en un carrer de Girona

 2. 2

  Detenen a Bordeus l'acusat de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

 3. 3

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure

 4. 4

  Tarragona restringirà l'accés a la Part Alta per impedir festes alternatives a les nits per Santa Tecla

 5. 5

  ACTUALIZACIÓ:Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la seva parella amb el cotxe en un carrer de Girona