Publicat 12/6/2020 12:11:11 +02:00CET

Coronavirus.- El Festival Primavera Sound 2021 esgota entrades en deu dies

Coronavirus.- El Festival Primavera Sound 2021 esgota entrades en deu dies
PRIMAVERA SOUND

BARCELONA, 12 juny (EUROPA PRESS) -

El Festival Primavera Sound de Barcelona ha esgotat totes les entrades per a la seva edició del 2 al 6 de juny de 2021, en la qual celebrarà el seu 20 aniversari i després de posposar la seva edició 2020 pel coronavirus, ha informat l'organització en un comunicat aquest divendres.

L'organització ha destacat que es tracta d'un sold out històric que mai abans havia succeït amb tanta rapidesa en la història del festival", una fita pel qual han donat les gràcies al seu públic.

"Gràcies a les 65.000 persones que, fins i tot en uns temps tan durs com els quals estem vivint, han confiat en nosaltres", ha afegit l'organització.

El festival ha destacat el gest dels quals tenien la seva entrada per a Primavera Sound Barcelona 2020 i han decidit conservar el seu tiquet per a l'any que ve, "que han estat la immensa majoria".

També ha donat les gràcies als nouvinguts a la seva família: "Els nous compradors que han demostrat que hi ha esperança per als grans esdeveniments de música en directe i han decidit que la passió per la música és més forta que la por a la incertesa".

Contador