Publicat 16/6/2020 18:42:38 +02:00CET

Coronavirus.- Educadors socials veuen "discriminatòria" la paga extraordinària a sanitaris

Un nen ingressat a la Vall d'Hebron pega amb l'ajuda d'un metge el seu dibuix en un mural que han instal·lat al centre per celebrar el Dia Mundial del Nen Hospitalitzat, a Barcelona, Catalunya (Espanya), a 13 de maig de 2020.
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 16 juny (EUROPA PRESS) -

El Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC) ha manifestat aquest dimarts la seva disconformitat amb la paga extraordinària al personal sanitari en compensació per l'esforç demostrat durant la crisi del coronavirus en considerar-la "discriminatòria".

En un comunicat, el CEESC ha expressat el seu reconeixement al personal mèdic, però ha recordat que els educadors socials també han treballat "en situacions d'extrema duresa física i mental" durant el període de pandèmia i ha exigit decisions concretes que reconeguin la seva tasca.

Ha reclamat al Govern una "mirada a llarg termini en la presa de decisions que no es limiti a oferir una paga extraordinària que fa distincions entre diferents professionals", i ha demanat un reconeixement per als educadors socials que no sigui puntual i romangui en el temps.

Contador