Publicat 18/5/2020 13:43:34 +02:00CET

Coronavirus.- Budó celebra que els esportistes del CAR estan "contents" en reprendre entrenaments

SANT CUGAT DEL VALLÈS (BARCELONA), 18 maig (EUROPA PRESS) -

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha celebrat aquest dilluns que l'obertura del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) ha permès que els esportistes estiguin "contents" i amb il·lusió de reprendre els seus entrenaments després d'estar suspesos per l'estat d'alarma.

En declaracions als mitjans en visitar el recinte, ha destacat que el CAR comença a tenir vida i que era important que aquestes instal·lacions poguessin reobrir: "Hem vist als esportistes amb ganes de venir a entrenar", ha afegit.

Budó ha recordat que aquest dilluns ha obert parcialment el CAR, i que "la resta de la setmana seguiran obrint la resta de centres de tecnificació".

Ha recordat que en la fase zero no estava contemplada l'obertura d'aquest tipus de centres, però que, en les propostes de la Generalitat, l'evolució de la fase zero permet l'obertura d'aquest tipus de centres.

"És molt important que avui és el primer dia que les dones poden entrenar en unes instal·lacions esportives, ja que fins ara a nivell d'esport professional, les dones no podien entrenar en instal·lacions esportives", ha afegit Budó.

Contador