Publicat 11/5/2020 14:46:34 +02:00CET

Coronavirus.- Barcelona habilita mesures addicionals d'ajuda en la preinscripció

BARCELONA, 11 maig (EUROPA PRESS) -

El Consorci d'Educació de Barcelona ha habilitat mesures addicionals per donar suport a les famílies en la preinscripció escolar, ha informat en un comunicat aquest dilluns.

La preinscripció d'educació Infantil de segon cicle, Primària i Secundària es farà preferiblement de manera telemàtica del 13 al 22 de maig, i les famílies podran sol·licitar una assistència telefònica per resoldre dubtes sobre el procés.

Aquesta assistència telefònica estarà disponible en el telèfon 935 511 000 amb horari d'atenció de 9 a 13.30 hores per fer aquelles consultes necessàries i dur a terme l'atenció, que compta amb un servei de teletraducció en temps real en 52 idiomes amb l'ajuda de personal natiu.

Les que no tinguin possibilitat de fer-ho telemàticament podran apuntar-se, amb cita prèvia, en una de les vuit oficines de suport a la preinscripció que s'han habilitat a la ciutat i també als centres educatius escollits com a primera opció.

Serà necessari demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d'Internet, i per qüestions de seguretat es recomana que el dia de la cita solament assisteixi una persona de la unitat familiar, que porti emplenada la fulla de la preinscripció i, sinó, un bolígraf de casa, a part d'anar equipada amb mascareta i guants.

Contador