Publicat 6/12/2019 11:24:06 +01:00CET

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre els seus cursos de català d'hivern

Un dels cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)
CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

BARCELONA, 6 des. (EUROPA PRESS) -

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), entitat formada per la Generalitat i 135 organismes locals, ha obert les inscripcions als seus cursos de català d'hivern que es es desenvolupen durant desembre i gener, ha informat el Govern aquest divendres en un comunicat.

En aquesta convocatòria, el CPNL ofereix un centenar de cursos orientats principalment a la població immigrant, perquè representa el 72% del total de l'alumnat.

Aquests cursos compten amb avantatges econòmics i una ràtio més baixa d'alumnes per curs per afavorir la incorporació i el seguiment de les persones que no coneixen la llengua o que tenen poques habilitats comunicatives.

30 ANYS DEL CPNL

També s'ofereixen activitats fora de la classe per practicar la llengua en situacions comunicatives naturals, i cursos especialitzats a la disposició d'empreses i organitzacions per formar els alumnes en l'atenció al públic i el català a les xarxes, entre d'altres.

Aquest període d'inscripcions coincideix amb el final de la celebració dels 30 anys del CPNL, que ha ofert més de 83.565 cursos a 1.900.000 persones a Catalunya durant aquest temps.