Publicat 29/03/2024 13:55

La Confraria 15+1 processona aquest Divendres Sant a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Núria Marín durant la processó
@NURIAMARINLH

BARCELONA, 29 març (EUROPA PRESS) -

La Confraria 15+1 ha organitzat tres processons a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) aquest Divendres Sant, dues de les quals han sortit al matí seguint la tradició d'aquesta germandat, que desfila per la ciutat fa 47 anys.

La primera processó, 'Nostre Pare Jesús de Natzaret', ha sortit a les 8.00 de la plaça de la Bòbila i entrarà a les 14.45 al mateix punt de sortida, ha informat l'Ajuntament a través d'un comunicat.

La segona processó del matí, 'Nostra Senyora dels Dolors', seguirà el mateix recorregut que la primera i entrarà 15 minuts abans, a les 14.30.

L'alcaldessa, Núria Marín, ha assistit aquest matí a les processons i ha agraït a través d'X a la confraria i a tots els participants "la incansable feina" per viure la Setmana Santa a l'Hospitalet.

A les 20.30, la confraria organitzarà la processó 'Crist de l'Expiració' que sortirà del carrer del Molí i acabarà a la plaça de la Bòbila.

DISSABTE SANT I DIUMENGE DE RESURRECCIÓ

La confraria començarà aquest Dissabte Sant amb la desfilada de 'Sant Sepulcre' a les 19.45 i la seguirà 15 minuts després 'Nostra Senyora de la Solitud'; totes dues acabaran al mateix lloc de sortida, a la plaça de la Bòbila, a les 23.30 i 23.15, respectivament.

'Nostre Pare Jesús Ressuscitat' i 'Nostra Senyora dels Remeis' desfilaran des de la plaça de la Bòbila a les 18 i acabaran a mitjanit al mateix lloc.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés