Publicat 24/8/2019 13:54:44 +02:00CET

Confirmen que restes trobades al febrer són d'una periodista de Girona desapareguda el 2011

Cotxe dels Mossos
ARCHIVO

GIRONA, 24 ago. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han certificat que les restes òssies trobades al febrer al riu Ter (Girona) coincideixen amb els de la periodista Irene Rigall desapareguda el 2011, després d'haver realitzat les anàlisis d'AND, ha informat la policia catalana a Europa Press.

Les proves han confirmat que es tracta de la periodista d''El Punt Avui' desapareguda fa vuit anys, i han revelat que no va morir de manera violenta, segons ha publicat el 'Diari de Girona'.

A més, els Mossos han apuntat que la principal hipòtesi que barregen és la del suïcidi, després que Rigall fos vista per última vegada el 16 de març de 2011 al barri de Sant Narcís de Girona.

Al moment de la desaparició, que va ser denunciada per la família, vestia amb un anorac de color beix, uns pantalons grisos i unes esportives clares.

A finals de març, un veí del barri de Taialà va trobar la bossa de la redactora, de 31 anys, que contenia la documentació, una càmera fotogràfica i les ulleres, i dies després també es va poder recuperar el seu telèfon mòbil.