Actualitzat 27/3/2018 12:51:35 +00:00 CET

Col·legis professionals catalans se sumen al "dolor col·lectiu" per la situació política

Manifestació presos polítics
EUROPA PRESS - Archivo

Rebutgen la judicialització de la política a Catalunya

BARCELONA, 27 mar� (EUROPA PRESS) -

Col·legis professionals catalans de l'àmbit social i educatiu han rebutjat la judicialització de la política a Catalunya, així com la vulneració de llibertats i drets civils, i s'han sumat al "dolor col·lectiu" per la situació política, ha informat el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya aquest dimarts en un comunicat.

Aquestes institucions han mostrat la seva preocupació per l'empresonament de diferents polítics catalans i l'impacte que això pot suposar per al benestar emocional de la ciutadania, així com per al debilitament de la democràcia.

Han reivindicat establir ponts entre les diferents sensibilitats de la societat per donar resposta als problemes socials i recuperar els drets i llibertats polítiques sense ingerencias policials, així com el control de les institucions catalanes.

Segons aquests col·legis professionals, és necessari reprendre l'activitat legislativa i executiva per consolidar polítiques de benestar social i polítiques educatives.

Les institucions que s'han sumat a aquest comunicat són: el Col·legi Oficial de Treball Social, el Col·legi de Pedagogs, el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlges, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix.

el més llegit

 1. 1

  Lleida registra 19 ingressos de positius per covid-19

 2. 2

  La Plataforma per la Llengua demana a TV3 que "s'aturi la castellanització" de la cadena

 3. 3

  Detectat un brot amb cinc positius a Matadepera

 4. 4

  Colau ofereix al Govern més rastrejadors i la Generalitat "no ho veu"

 5. 5

  Una cinquantena de focus a Lleida entre brots i agrupacions de casos