El Col·legi de Periodistes i el Parlament Europeu a Barcelona renoven la seva col·laboració

Publicat 11/2/2020 15:34:47CET
El cap de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Sergi Barrera, i el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, signen un acord a Barcelona el dimarts 11 de febrer del 2020.
COL·LEGI DE PERIODISTES DE CATALUNYA

BARCELONA, 11 febr. (EUROPA PRESS) -

El cap de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Sergi Barrera, i el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, han signat aquest dimarts un acord que renova la col·laboració que mantenen des del 2012.** Els col·legiats podran accedir a dues places que es convocaran per assistir als seminaris per a periodistes que organitza la Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu a Brussel·les o Estrasburg sobre l'activitat política i legislativa de la institució, segons un comunicat del Col·legi.

Podran ser col·legiats que treballin o col·laborin en algun mitjà de comunicació, i també podran conèixer els serveis de premsa que ofereix l'Eurocambra, tant els estudis de ràdio com els de televisió.

L'acord també implica que el col·legi i la cambra coorganitzin sessions informatives amb eurodiputats, alts càrrecs i experts del Parlament, a través de les demarcacions i els col·lectius professionals relacionats amb el Col·legi.

D'aquí unes setmanes començarà una ronda d'esmorzars informatius amb eurodiputats locals per explicar les seves prioritats de cara a la primera meitat de la legislatura, i durant l'any es faran sessions informatives amb els presidents o vicepresidents espanyols dels grups parlamentaris.

Contador