Coldplay tornen amb dues cançons noves ben diferents: 'Orphans' i 'Arabesque'

Publicat 25/10/2019 16:28:26CET
COLDPLAY
COLDPLAY - Archivo

MADRID, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

Feia diversos dies que ho anticipaven amb diverses estratègies promocionals i aquest divendres es confirma que Coldplay tornen amb dues cançons del seu proper àlbum, 'Everyday life', a la venda el proper 22 de novembre.

Són dos temes ben diferents, perquè d'una banda, 'Orphans', himne pop d'estadi amb tots els ingredients que han fet de la banda britànica una de les més populars del segle XXI.

Hi ha cors, lluminositat i un retorn irresistible per cantar en col·lectivitat en què Chris Martin es pregunta quan podrà tornar a emborratxar-se amb els seus amics com quan era jove.

La segona cançó, 'Arabesque', és més fosca i agosarada i molt menys comercial. El vocalista fins i tot canta diversos versos en francès i hi ha un sol de saxofon d'un minut de durada. Per rematar, lemes d'unitat, això sí, com "Music is the weapon, music is the weapon of the future".

El nou àlbum de Coldplay tindrà dues parts: 'Sunrise' i 'Sunset'. Això, per si mateix explica la diferència de sensacions que provoquen les dues cançons anticipades.

Aquest dijous, la banda britànica anunciava el repertori del seu nou i doble àlbum d'una manera peculiar: publicant els títols de les cançons en la secció d'anuncis classificats de diversos periòdics del món.

Abans, la campanya promocional que va incloure l'aparició de pòsters en algunes ciutats o cartes enviades per correu postal a alguns dels membres del seu club de fans oficial. 'Everyday life' és el vuitè àlbum del grup anglès i continua amb 'A head full of dreams' (2015).