Publicat 11/12/2019 15:16:20 +01:00CET

Ciutadans diu que "on no arribi el diàleg, que actuï la justícia", en relació amb la sentència dels béns sacres

El portaveu de Cs a les Corts d'Aragó, Daniel Pérez
CORTES DE ARAGÓN

ZARAGOZA, 11 des. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de Ciutadans (Cs) a les Corts d'Aragó, Daniel Pérez Calvo, ha assegurat que la sentència del Jutjat de Primera Instància de Barbastre mitjançant la qual s'ordena la "immediata devolució" dels 111 béns de les parròquies de la Diòcesi de Barbastre-Montsó, "lògicament ens satisfà, perquè sempre hem defensat els interessos d'Aragó en aquest litigi" i ha afegit que on no arribi el diàleg, que actuï la justícia".

No obstant això, ha considerat que "l'ideal sempre és que per la via del diàleg i de l'enteniment poguéssim arribar a un acord, sense renunciar a defensar els interessos legítims de les parròquies aragoneses".

Pérez ha postil·lat que "és obvi que l'entossudiment de les autoritats catalanes civils i fins i tot eclesiàstiques no han facilitat aquest camí", amb la qual cosa "estem en la via de la justícia i cal confiar amb això".

No obstant això, el portaveu de la formació liberal ha remarcat, l'enteniment no ha funcionat amb les autoritats catalanes, la qual cosa ha portat a la judicialització de l'assumpte. "De moment, com en altres casos, els tribunals ens estan donant la raó i confiem que hi hagi justícia".

En aquest sentit, Daniel Pérez ha resumit que, "en això consisteix precisament la justícia, a donar a cadascun el que li correspon".