Cirque du Soleil estrena aquest dijous a Barcelona 'Messi10' i homenatja "la màgia" del futbolista

Publicat 10/10/2019 10:47:57CET
Messi 10, Cirque du Soleil
MESSI PROTAGONISTA DEL CIRQUE DU SOLEIL - Archivo

BARCELONA, 10 oct. (EUROPA PRESS) -

Cirque du Soleil estrenarà a Barcelona aquest dijous l'espectacle 'Messi10', dedicat a "la màgia i el llegat" del jugador Leo Messi, que posarà a dialogar futbol amb circ en una gira que arribarà a 19 països, han explicat els organitzadors de l'obra en un comunicat aquest dilluns.

El Parc del Fòrum acollirà el muntatge, que canvia la tradicional carpa de circ per una que "reimagina un estadi de futbol", i que ha requerit el trasllat de 267 tones d'equipament des de la seva seu a Mont-real (Canadà) en 23 contenidors marítims.

Més de 100 tècnics han treballat diàriament en la infraestructura, entre els quals hi ha 60 professionals locals, i alhora l'espectacle compta amb 89 treballadors, entre ells 47 artistes en escena --que procedeixen de 17 països--.

L'obra, que dura 90 minuts, "recrearà l'ambient elèctric dels estadis al llarg de 20 números de circ", i posarà en valor els valors de l'atletisme i l'esperit de superació que comparteixen el futbol i el circ.

És la primera vegada que Cirque du Soleil estrena un espectacle a Barcelona, que serà l'única ciutat d'Espanya que visitarà.