Publicat 30/6/2019 15:32:37 +02:00CET

El Cirque du Soleil esgota entrades amb 5.000 persones en l'estrena a Andorra de 'Rebel'

Fwd: Teletip Balanç Cirque Du Soleil
EUROPA PRESS

L'espectacle tracta l'amor a través de les grans veus masculines de la història de la música

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 30 juny (EUROPA PRESS) -

'Rebel', la nova proposta del Cirque du Soleil per a Andorra, s'ha estrenat aquest dissabte a la nit amb un ple absolut de 5.000 persones, que han pogut veure una proposta singular que explica una història d'amor a través de cançons de llegendes masculines de la història de la música.

La companyia canadenca ha escollit la temàtica de l'amor perquè "és un llenguatge universal, igual que la dansa, el circ, l'art i la música", ha manifestat la directora creativa de 'Rebel', Lydia Bouchard, aquest diumenge en roda de premsa per fer balanç de la primera funció, segons ha informat Andorra Turisme.

Bouchard s'ha mostrat satisfeta amb la tornada rebuda per part del públic: "He vist gent plorant i nens meravellats", ha explicat.

En l'espectacle, i durant les coreografies, sonen cançons de grans figures com Bob Marley, Elvis Presley, Marc Anthony i Frank Sinatra.

La directora creativa ha destacat el treball tècnic realitzat perquè les transicions entre cançons no siguin brusca, així com el vestuari, inspirat en Christian Lacroix i Jean Paul Gaultier.

És el setè any que la companyia de circ canadenca proposa espectacles exclusius a Andorra durant tot el mes de juliol, i només l'any passat van tenir una assistència global de 105.000 persones.

D'aquests set anys, és el segon consecutiu que aposta pel format del musical per singularitzar la seva proposta per a Andorra, i el 2018 les protagonistes van ser les grans veus femenines musicals.

CONTINUÏTAT NO GARANTIDA

El Ministeri de Turisme confia repetir les xifres d'afluència del 2018 i que aproximadament el 80% de les persones que vénen al Cirque du Soleil pernoctin al país.

Malgrat els resultats positius i de la bona valoració per part dels assistents, la ministra de Turisme, Verónica Canals, no ha confirmat que repetiran col·laboració amb la companyia els propers anys.

"És un espectacle que requereix d'una inversió important i seran les xifres i sensacions que vaig deixar aquest estiu el que farà decidir al Ministeri si repeteixen l'any que ve", ha explicat Canals.