Publicat 26/11/2019 11:16:07 +01:00CET

El Circ Raluy recorda el seu director amb un nou espectacle a Barcelona

Cartell del nou espectacle de la companyia
CIRCO HISTÓRICO RALUY - Archivo

BARCELONA, 26 nov. (EUROPA PRESS) -

El Circ Històric Raluy portarà a Barcelona el nou espectacle 'Un viatge en el temps', "ambientat en la primera meitat del segle XX -- l'època daurada del circ--, que combinarà noves atraccions i acrobàcies amb un renovat final" per recordar el seu director i cofundador que va morir dissabte passat, Carlos Raluy.

El circ ha anunciat aquest dimarts en un comunicat que s'establirà a la capital catalana a partir d'aquest divendres fins al final de la festes de Nadal, amb un espectacle "per a tota la família que recupera personatges com l'home fort, números aeris i pallassos".

La companyia dedica 'Un viatge en el temps' al creador i cofundador del Circ Raluy, Carlos Raluy, que va morir la nit de dissabte passat a Barcelona amb 75 anys, i l'obra es podrà veure al Moll de la Fusta.

A més de la nova funció, el Circ Raluy disposa de més d'una vintena de caravanes, recuperades una a una al llarg de la trajectòria dels Raluy, que daten de la primera meitat del segle XX i són, alhora, "un vehicle de transport i una peça de museu".

Segons el comunicat, "cadascuna de les caravanes, minuciosament conservades i utilitzades diàriament, són un reclam per als amants dels museus i per als afeccionats del circ", amb més de 340 metres lineals de vehicles.