Publicat 9/9/2019 17:01:45 +02:00CET

Cinc detinguts en una operació contra carteristes reincidents al Metro de Barcelona

Agents de Mossos d'Esquadra i Policia Nacional en un operatiu contra els carteristes en el Metre de Barcelona.
MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 9 set. (EUROPA PRESS) -

Una operació policial al Metro de Barcelona que s'ha dut a terme el matí d'aquest dilluns ha acabat amb cinc detinguts en aplicació de la llei d'estrangeria, un denunciat per apropiació indeguda d'un mòbil, i un altre denunciat per tinença d'haixix i d'arma prohibida.

Fonts dels Mossos d'Esquadra consultades per Europa Press han explicat que aquestes persones han estat arrestades durant una operació conjunta amb la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional per combatre la delinqüència multirreincident al suburbà barceloní.

L'operatiu s'ha desplegat a les estacions de Plaça Catalunya, Sagrada Família i Estació de Sants, i diversos agents s'han desplaçat al Centre de Seguretat i Protecció Civil del Metro per fer-ne un seguiment a través de les càmeres.

L'operació conjunta s'ha dut a terme per localitzar delinqüents reincidents que actuen 'in fraganti' o busquen possibles víctimes, han destacat.

El cos policial ha assenyalat que s'ha identificat i comprovat si tenen algun requeriment pendent i, si els indentificats són estrangers, la seva situació administrativa.

Ha ressaltat que el dispositiu s'ha sumat als altres que es fan durant l'any i que es mantindran per "garantir la seguretat al transport suburbà i així reduir l'activitat delinqüencial que hi té lloc aprofitant les aglomeracions".