Publicat 6/2/2019 22:26:35 +01:00CET

Cinc dels 7 presumptes agressors sexuals de Sabadell no declaren i tots segueixen detinguts

BARCELONA, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

Cinc dels set detinguts per l'agressió sexual múltiple a una jove de 18 anys a Sabadell, ocorreguda la matinada del diumenge, s'han acollit el seu dret a no declarar en les diligncies practicades en el Jutjat d'Instrucció 2 de Sabadell, i el magistrat ha prorrogat la detenció de tots ells.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat aquest dimecres, cinc d'aquests investigats s'han acollit el seu dret a no declarar, i dos han contestat solament a preguntes dels seus advocats.

El magistrat, finalitzades les declaracions, ha prorrogat la detenció i els investigats seran posats de nou a la seva disposició aquest dijous.

A més, s'ha pres declaració de la víctima i de cinc testimonis, i ha realitzat set rodes de reconeixement amb la víctima i set per cada testimoni --35 en aquest segon cas---.

Els investigats, durant tot el dia d'avui i per a totes les gestions que ho han considerat necessari, han comptat amb intrpret d'rab.

ESPAI BRUT I AMB MATALASSOS

La jove, en denunciar els fets el diumenge, va explicar als agents que estava amb amics en un local de Sabadell i que, quan va sortir, un home la va agafar del bra i va tirar d'ella per portar-la a un espai brut i amb diversos matalassos al terra, segons han informat fonts policials a Europa Press.

Allí la van agredir sexualment tres homes mentre que uns altres que estaven en el lloc observaven els fets, segons va manifestar, i posteriorment dues persones la van trobar al carrer la matinada del diumenge i van avisar la policia local, que va practicar les primeres sis detencions.