Publicat 29/11/2019 17:27:41 +01:00CET

El V cicle 'Simfònics de Terrassa' homenatjarà el compositor cinematogràfic John Williams

Orquestra Simfònica del Vallès
PACO AMANTE/PALAU DE LA MÚSICA - Archivo

TERRASSA (BARCELONA), 29 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) obrirà aquest divendres la V temporada del cicle de concerts 'Simfònics de Terrassa' amb un homenatge al compositor de música per a pel·lícules com 'Jurassic Park', 'Harry Potter', 'Star Wars' i 'Encontres a la tercera fase', John Williams, al Centre Cultural Terrassa (Barcelona).

'Tribut a John Williams' serà el tret de sortida del cicle i comptarà amb la participació de l'actor de doblatge Salvador Vidal, que posarà veu seguint el guió del concert, amb la direcció de Rubèn Gimeno, ha informat el Centre Cultural Terrassa.

Es faran quatre funcions amb "una gran varietat i sorprenents obres del gran repertori simfònic" com la cita amb el divulgador mediàtic Ramon Gener amb el títol 'Els 7 set pecats capitals amb Ramon Gener', que arribarà el 17 de gener i estarà dirigit per Xavier Puig.

El 26 de desembre, i amb la direcció d'Andrés Salat, està programat el 'Festival de valsos i danses', que comptarà amb la participació de la soprano Sara Blanch, i el 17 d'abril, la quarta cita de la iniciativa, 'Stabat Mater de Rossini i Verdi' amb l'OSV.

Els 'Simfònics a Terrassa' ha acumulat 9.996 espectadors en els últims quatre anys, i en la temporada 2018-2019 la mitjana d'assistència va ser de 571, amb una ocupació del 77%, cinc punts més que el curs anterior.

el més llegit

 1. 1

  Mollet del Vallès (Barcelona) farà més PCR a contactes de positius aquesta setmana

 2. 2

  La Generalitat farà cribajes massius de Covid-19 en dos barris de Barcelona

 3. 3

  Agents de paisà controlaran l'ús de la mascareta a Terrassa (Barcelona)

 4. 4

  Apartaments turístics de Girona impulsen una campanya a TikTok per recuperar visitants

 5. 5

  Un detingut a Llagostera (Girona) per vendre un propulsor submarí robat a Bombers