El Centre de Vacunació Internacional de Barcelona va atendre més de 7.400 persones el 2018

Publicat 16/4/2019 16:54:48CET
Canarias registra ocho agresiones a médicos en 2018
FLICKR - Archivo

BARCELONA, 16 abr. (EUROPA PRESS) -

El Centre de Vacunació Internacional de Barcelona de la Delegació del Govern, situat al carrer de Bergara, ha ats el 2018 un total de 7.498 persones, un 25% més que l'any anterior, ha informat la delegació en un comunicat aquest dimarts.

Aquest centre ofereix un servei d'atenció al viatger, que comena en la consulta del metge i té un carcter gratut, i en les seves visites s'avaluen les necessitats de vacunació de la persona en funció de la destinació concreta del viatge.

El centre aplica vacunes obligatries, i en suggereix altres de recomanables; entre les obligatries, gratutes, es troben la vacuna de la febre groga per a la part central d'frica i l'Amazones, i la de la meningitis ACWY, obligatria per als viatgers
que es desplacen a l'Arbia Saudita.

Entre les vacunes catalogades com a recomanables hi ha la febre tifoide, l'hepatitis A i B, la diftria-ttanus, la rbia, l'encefalitis japonesa i l'encefalitis centreeuropea, la triple vírica, la plio i la clera.

D'altra banda, existeix la possibilitat d'administració de medicaments antipalúdics per enfrontar la malria, que no són vacunes prpiament, sinó una profilaxi envers aquestes malalties.

el més llegit

 1. 1

  Itàlia confirma 7 víctimes mortals i més de 200 contagiats pel coronavirus

 2. 2

  Barcelona comença a multar aquest dilluns les motos mal aparcades

 3. 3

  Reconstrueixen l'obra de Banksy en una exposició a Barcelona

 4. 4

  L'Aeroport de Gran Canària queda inoperatiu a causa de la calitja

 5. 5

  Els comuns asseguren que la delegació del Govern en la taula de diàleg pot canviar