Publicat 24/8/2019 13:43:54 +02:00CET

El Centre Galego de Barcelona instal·larà pianos de cua a la Rambla per promoure la música gallega

Un piano de cua en un carrer de Barcelona de l'Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals.
ASOCIACIÓN DEL CONCURSO DE MÚSICA MARIA CANALS

BARCELONA, 24 ago. (EUROPA PRESS) -

El Centre Galego de Barcelona instal·larà pianos de cua a la Rambla i altres carrers de la ciutat aquest novembre per promoure la música i la cultura de la comunitat, coincidint amb el centenari del I Congrés de Turisme de Barcelona, ha informat l'entitat en un comunicat aquest dissabte.

Entre el 14 i el 17 de novembre, músics gallecs interpretaran a l'aire lliure obres de compositors de Galícia, tant històrics com contemporanis, en uns pianos de cua que cedirà l'Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

Batejada amb el nom de 'Música del Camino de Santiago', aquesta iniciativa es complementarà amb una sèrie de conferències i taules rodones que tindran lloc el 14 i 15 de novembre a la seu del Centre Galego de Barcelona.

Aquests actes, ha informat l'entitat, serviran com a centre "de reflexió i debat sobre la història de Barcelona com a ciutat turística i el paper d'aquesta activitat en la conformació de la capital catalana".

Amb accions com la instal·lació de pianos als carrers de Barcelona --en la qual també participen Turisme de Barcelona i l'Associació d'Amics de la Rambla-- l'entitat aspira a dinamitzar espais "emblemàtics i turístics" de la ciutat.

En paral·lel als concerts a l'aire lliure, veïns i visitants podran participar en jocs i veure representacions teatrals d'època als carrers.