Publicat 22/12/2019 11:06:28 +01:00CET

Un centre aragonès de Reus (Tarragona) s'omple de jotes després de repartir 320 milions

Les dues nenes de la residència de Sant Idelfons Noura Akrouh (dech) i Elisabeth del Carmen Roque Figuereo (izq), amb les boles corresponents al Primer Premi de la Loteria de Nadal, la grossa de la Loteria, amb el nº  26590.
Eduardo Parra - Europa Press

TARRAGONA, 22 des. (EUROPA PRESS) -

El centre aragonès El Cachirulo de Reus (Tarragona) preveu una jornada plena de càntics i ball de jotes després de descobrir que han repartit 320 milions d'euros en concepte de 80 sèries de la grossa del Sorteig Extraordinari de Nadal, 26590.

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, el president de l'associació, José Allueva, ha explicat que ho celebraran "amb magnificència perquè això és digne de ser celebrat".

"Si sense més motiu que una simple celebració d'aniversari ja cantem jotes, imaginat que pot succeir amb una situació d'aquest tipus", ha dit, i ha assegurat que aquest premi farà contenta a molta gent.

Ha indicat que el nombre de dècims venuts superen als socis del Cachirulo -que són menys de 200,- per la qual cosa "hi ha moltíssimes participacions".

"Els socis per descomptat que la majoria tindran, també altres amics que viuen a Reus i part de Salou (Tarragona), gent que quan va al seu poble d'origen reparteix entre els seus amics", ha explicat, i ho ha descrit com el típic sorteig de Nadal en què tots participen.

Segons Allueva, els han tocat "unes 80 sèries", que és gairebé la totalitat de les 90 del primer premi que ha venut l'administració 1 de Salou.

Ha indicat que no han escollit el 26590 per cap motiu en concret, sinó que perquè els va agradar: "Nosaltres no juguem a un nombre fix, ens van oferir uns quants i vam escollir-ne un que és aquest".

També ha assegurat que li ha trucat un amic cap a les 9.30 hores per informar-lo que havia tocat la grossa, però que encara no havia calculat la quantitat exacta que havia guanyat.